tiistai 24. kesäkuuta 2008

Tonttikaupat tehty.

Eilen tehtiin viralliset tonttikaupat kunnan kanssa. Ollaan nyt sitten virallisesti 1520 neliöisen omakotitalotontin onnellisia omistajia. Kauppojen jälkeen sitä piti sitten tietenkin ajaa vielä tontin kautta ja siinä tontin laidalla sitten kaatosateessa katseltiin ja ihmeteltiin, että siihen sen tönön pitäisi sitten ensi syyskuussa nousta. Vielä on seinien pystytykseen matkaa. :D

Kotona odottikin sitten miehen sähköpostissa iloinen yllätys. Tehtaan arkkitehti oli lähettänyt pohja- ja rakennekuvat dwg-tiedostoina miehen sähköpostiin. Laitettiin sitten samantien kuvat eteenpäin vastaavalle työnjohtajalle ja pääsuunnittelijalle, että hän pääsee perustussuunnitelmia tekemään.

Mies otti sitten myös samantien asiakseen LVI-suunnitelmien teon ja pienen soittokierroksen jälkeen meillä oli myös LVI-suunnittelija. Hänen kanssaan tapaamme tämän viikon torstaina ja katsellaan sitten tarkemmin sitä LVI puolta. Sähkösuunnitelmaa pitäisi myös alkaa pikkuhiljaa vääntämään, suunnittelija siihen on onneksi jo hankittuna.

Ekat hankinnatkin tulisi sitten tehtyä kauppareissun aikana. Mies osti itselleen kunnon moottorisahan, että pääsee tonttia raivamaan ja puita katkomaan. Ja onhan tuolle varmaan käyttöä sitten vielä myöhemminkin. Hankittiin myös omatoiminen palovakuutus, nimittäin jauhesammutin! Olisi tarkoitus se raahata raksalle sitten kun sisähommia aletaan tekemään. ;)

Ei kommentteja: