lauantai 5. heinäkuuta 2008

Raivaustyöt alkakoon.

Vihdoin ja viimein jotain konkreettista. Kesäkuun loppupuolella suunnattiin auton nokka kohti tonttia. Takapaksissa odotti käyttöä tuliterä moottorisaha, pari kirvestä ja etupenkeillä istui malttamaton rakentaja pariskunta. Tontille kun päästiin niin iski siinä sitten vielä pieni paniikki, että mistä hemmetistä sitä oikein pitäisi aloittaa. Tekemistä olisi vaikka kuinka ja paljon, joten ei auttanut muu kuin pukea kumpparit jalkaan ja talsia männikön sekaan. Ei muuta kuin moottorisaha laulamaan ja puita nurin. Isäntä hoiti puiden kaatamisen ja karsimisen ja emännän tehtäväksi jäi risujen raahaminen kekoon tontin etulaidalle.

Tuli siinä raivaustöiden ohella nähtyä myös tonttinaapureita, saatiin samalla hoidettua sitten naapurien kuuleminenkin, kun sattui olemaan kaikki tarvittavat paperit mukana. Oltiinpahan taas yksi askel lähempänä rakennusluvan saamista. :D

Ekan päivän saavutuksia. Lähtökohtahan oli siis tämä:Ekoja puita nurin:Ja päivän päätteeksi tontilla näytti jo tältä:Tästä oli hyvä jatkaa... :)

Ei kommentteja: