perjantai 18. heinäkuuta 2008

Rakennuslupa myönnetty!

Jipii! Kunnasta ilmoittivat, että rakennuslupahakemuksemme oli mennyt kertaheitolla lävitse ja rakennuslupa on ensi tiistain haettavissa kunnan rakennustarkastajalta.

Nyt ei muuta kuin hihat heilumaan ja hommia paiskimaan.

Isäntä paraikaa täryttää tontilla talon pohjaa, saatiin siis vihdoin ja viimein ne viralliset perustuskorot kunnan mittaporukalta ja saatiin tonttia täytettyä. Meillähän tuli siis mutkia matkaan, kun kunnalta ilmoitettiin, että tietä korotetaan meidän talon kohdalta vielä 40 cm, kun tie ei ollut kuulemma vieläkään oikeassa korossa. En tiedä oliko kunta antanut maaurakoitsijalle väärät tienkorot vai oliko maaurakoitsijalla käynyt tietä tehdessä joku moka, kumpikaan ei mokaa myönnä tehneensä, mutta näin nyt joka tapauksessa oli päässyt käymään. Ärsyttävää venkslaamista sanon minä.

Tänään aamusta suuntasi kauhakuormaaja taasen tontille ja kasettiauton kanssa kärrättiin mursketta talon alle. Huomenna tulee räjäytysmies ampumaan kallion pois viemäristön tieltä. Josko vaikka jo ens viikolla päästäisiin pitämään aloituskokous ja voitaisiin alkaa naputtelemaan sitä anturamuottia paikoilleen... :)

Ei kommentteja: