keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Lattianvalu.

Vihdoin ja viimein saatiin lattia valettua. Ollaan siis suhtkoht aikataulussa rakentamisessa, kun alustavassa rakennusaikataulussa oli valupäiväksi veikattu 15. joulukuuta. :)

Isäntä paiski valua edeltävänä iltana puoleen yöhön asti hommia viimeisten putkitöiden parissa sekä solukaistamuovia seinän vieriin asettaen. Tänään puolen päivän pintaan saapui sitten betoniauto ja lattiantasoittajat talolle ja aloittivat valamisen. Mieskin ehti palkkatöistään heidän työskentelyään katselemaan, sekä tietenkin ottamaan kuvia töiden edistymisestä. ;)

18 kuutiota betonia ja 6 tuntia myöhemmin lattia oli valettu sekä tasoitettu ja hyvillä mielin suljimme talomme styroksioven ja lähdimme kotiin odottamaan lattian kuivumista. Huomenna pitäisi lattian olla kuulemma jo kävelykunnossa ja viikonloppuna pääsemme jo jatkamaan hommia sisäpuolella.

Niin juu. Piti vielä mainita, että Jukkatalojen ikkuna-asentaja kävi alkuviikosta korjaamassa sen yhden viallisen ikkunan, josta viime päivityksessä kerroin. Ei siis edelläkään mitään valittamista talotehtaan toiminnasta, kun homma hoitui näin ripeään. :)

Ja sitten niitä työajalla napsittuja valokuvia:

Tekninen tila, varasto ja pikkumakkarit jo valettuna ja alustavasti tasoitettuna.


Ja tältä näytti sitten kun koko lattia oli valettu ja hierretty tasaiseksi. Nyt sitten vaan odotellaan sitä kuivumista.

Viikonloppuna laitellaankin sitten kuulemma jo ulko-ovia paikoilleen, että päästään noista styroksiovista vihdoin ja viimein eroon...

Ei kommentteja: