keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Talopaketti saapui!

Kyllä tätä hetkeä on odotetukin! Maanantaina iltapäivällä miehen puhelimeen tupsahti iloisesti piristen tekstiviesti, jossa kerrottiin, että talopakettimme on lähtenyt tehtaalta ja on paraikaa matkalla kohti tonttiamme! Samaan syssyyn tuli puhelu myös Jukkatalon asennusporukalta, että he haluavat tulla auttamaan lastin purkamisessa ja jopa ihan ilmaiseksi. Eipä siis tarvinnut hankkia paria ylimääräistä työkuntoista miestä rekkalastin purkamiseen, kuten talopaketin vastaanotto- ja varastointiohjeessa kehoitettiin.

Mies hirveällä kiireellä tohinoi tontilla asennelle viimeisitä styrofoameja sokkelin ylälaitaan ja radonkaistaa sokkelin päälle (oli jäänyt vähän viime tinkaan tämä homma). Asennusporukka saapui klo 17 aikaan tontille ja mittasivat ensin sokkelin ja pilarijalkojen paikat ja kyllähän se siltä näytti, että paketti saadaan varsin sujuvasti sokkelin päälle mahtumaan. ;)

Siinä sitten odoteltiin pakettia saapuvaksi ja tutustuttiin asentajiin paremmin. Varsin rentoja tyyppejä, mies nyt tuli heti heidän kanssaa loistavasti toimeen. Juttu luisti ja läppä lensi. Klo 19 aikaan kurvasi sitten ensimmäinen täysperävaunu tontille tuoden ensin talomme kattotuolit, jotka eivät mahtuneet varsinaisen talopaketin kanssa samaan lastiin. Sitten taas hieman odottelua ja p*skanjauhantaa ja vihdoin klo 21 aikaan illalla Jukkatalon rekka saapui tontillemme. Pari tuntia eteenpäin ja täysperävaunullinen talomme osia oli nostettu ympäri tonttia niille tarkoitetuille paikoille ja elementtipaketit aseteltu kohdilleen sokkelin sisäpuolelle.

Siinä se nyt sitten oli. Meidän talo.

Eka satsi kattotuoleja tontilla...


Siellä se rekassa vielä lepää, se meidän talo nimittäin.

Seuraavan aamun valjetessa napsittuja hieman valoisampia kuvia. Siinä sitä pakettia oli nyt sitten kerrakseen...

Ja vielä kuva elementeistä sokkelin sisäpuolella.

Tänään alkaa seinät sitten nousta. Eilen asennuspoppoo kävi naputtelemassa alaohjauspuut sokkeliin kiinni ja tänään aloitetaan sitten varsinainen pystytys. Jos säät vaan sallii, niin hyvässä lykyssä viikonloppuna nostellaan jo kattotuoleja paikoilleen... :)

Ei kommentteja: