lauantai 11. lokakuuta 2008

Katto valmis, tiilet paikoillaan ja luovutuskatselmus tehty.

Tänään sanottiin sitten hyvästit meidän talotehtaan asennuspoppoolle. Heidän työnsä on nyt tehty. Tontilla on siis tapahtunut vaikka kuinka ja paljon viime aikoina ja blogin päivittäminenkin on siinä hötäkässä ihan unohtunut.

Talon pystytys sujui asennusporukalta enemmän kuin hyvin, tavarantoimitus Jukkatalon puolelta on tähän mennessä ollut täydellistä ja talokin oli luovutuskunnossa viikkoa ennen varsinaista deadlinea. Ja saatiinpa me ne kattotiiiletkin asennusporukan toimesta katolle, vaikkei niiden asennusta koko tehdasasennukseen edes kuulunut, toki tietenkin pientä nimellistä korvausta vastaan. ;) Ollaan siis tällä hetkellä varsin tyytyväisiä koko projektin edistymiseen.

Tänään käytiin vielä siivoilemassa vähän rakennusrompetta pois talon ympäriltä ja siistittiin muutenkin hieman tonttia. Uskomaton määrä syntyy kaatopaikkajätettä ja kaiken maailman puusälää näissä rakennushommissa, ei voi kun päivitellä.

Niin juu. Onhan meillä nykyään sitten lämmin työmaakoppikin tontilla. Ihan luksusta päästä sateelta suojaan keittelemään kaikessa rauhassa omalla kahvinkeittimellä kahvia, ottaa kylmästä jääkaapista maitopurkista maitoa kahvin sekaan ja siinä samalla nauttia mikrolla lämmitettyä sapuskaa. Pienet on elämän ilot.

Ja sit kuvien kimppuun...

Etupuolen aluskate ja ruoteet paikoillaan.

Sama homma toisella puolella. Älkää huomioiko varsin työturvallisia styroksipinojen päälle viritettyjä rakennustelineitä... :P

Etupuolen tiilet nostettuna katolle ja pinoamista vaille...
Ja sama taas takapihan puolella. Ja älkää edelleenkään huomioiko noita telineitä...

Melkein valmista...
Ja tältä näyttää sitten tällä hetkellä.Ja näkymää taasen myös takapihan puolelta.

Ja sitten viimeisenä, muttei tietenkään vähäisimpänä kuva meidän ylihienosta työmaakopista. Vihertäkää kateudesta. :DEttä sellaista tällä kertaa. Ens viikolla paneudutaankin sitten putkimiehen kanssa viemäriputkien kimppuun ja aletaan latomaan lattiastyroksia paikoilleen heti kun putket on vedettynä.

1 kommentti:

Hanna L kirjoitti...

Oikeesti tosi ihanaa, että kaikki on sujunut hyvin <3 . Nyt sitten sisähommiin. Onneksi pääsette kohta siihen omaan vuokrakämppään :) Voimia kovasti rakennushommiin :)

t. Hanna ja Kasper